Tallers per instituts

A partir de gener de 2021 l’equip de Nomo oferirem tallers i jocs col.lectius sobre els perills que significa l’ús abusiu dels mòbils dirigits a escoles i instituts que tinguin inquietuds per tractar aquest tema.

Els infants i els joves són un sector de la població molt vulnerable i desprotegit pel que fa a l’ús de les pantalles, ja que molts d’ells no han viscut o viuran la vida sense mòbil. Per aquest motiu és una necessitat social que des de les escoles i instituts es presti atenció i es dongui importancia a la sensibilització i conscienciació sobre què és i què no és un bon ús dels dispositius mòbils, donant a conèixer els recursos que existeixen per tal que els nens i joves disposin d’informació clara i fàcil sobre el tema i eines a l’abast per tal de no caure en l’addicció.

Així mateix a partir del 2021, a Nomo presentarem el joc col.lectiu: “NOMOBIL”, per portar a escoles i instituts que vulguin tractar aquest tema d’una forma amena, divertida i pedagògica per tal de sensibilitzar i fer reflexionar als infants i joves sobre l’ús del mòbil. 

Per més informació no dubteu en trucar-nos al 625972005 (Marta Vilaró) o  escriure’ns a nomo@nomo.cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: