Tallers per escoles

En breu disposarem de recursos per oferir xerrades i desenvoluparem teatre-fòrums sobre els perills que significa l’ús abusiu dels mòbils dirigides a instituts, centres culturals i entitats que tinguin inquietuds per tractar aquest tema.

Els infants i els joves són un sector de la població molt vulnerable i desprotegit pel que fa a l’ús de les noves tecnologies, ja que molts d’ells no han viscut o viuran la vida sense mòbil. Per aquest motiu és una necessitat que els instituts desenvolupin polítiques de sensibilització i conscienciació sobre què és i què no és un bon ús dels dispositius mòbils, donant a conèixer els recursos que existeixen per tal que els nens i joves tinguin informació clara i fàcil a l’abast.

Per més informació no dubteu en escriure’ns a nomo@nomo.cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: